Tips på olika produkter som kan fås med gravyr

Pokaler, skyltar och glas – saker som vanligen är ganska neutrala och opersonliga – om dom inte pryds av gravyr. Graverade prylar kan användas till mycket, till exempel för att en bortsprungen hund ska kunna hitta hem till sin ägare, för att visa vem som bor bakom den släta ytterdörren eller som present till en jubilar eller ett bröllopspar. Här följer några tips på produkter som kan graveras och användas för olika ändamål.

Gravyr på priser och pokaler

Vad är en prispokal utan gravyr? Samma med medaljer, brickor och andra priser som delas ut i samband med olika typer av sporter och event. Gravyr på sådana produkter är näst intill en självklarhet och nog vore det lite trist om dom delades ut precis som dom var.

Gravyrskyltar

En trist ytterdörr eller brevlåda kan enkelt piffas upp med en skylt som är graverad på lämpligt sätt. ”Här bor…” eller bara namn och adress på brevlådan är två fina gravyrtips för skyltar.

Givetvis kan man skapa en skylt med vilken text man vill – att ha utanför kontoret, på skrivbordet eller på annan lämplig plats – kanske runt halsen på hunden eller katten? En skylt med egen text känns dock lite lyxigt och kan piffa till vad som helst!

Presenttips med gravyr

Att ge bort en produkt med gravyr är en fin present som dessutom blir unik och personlig. Det finns mängder av produkter som passar som presenter – och som kan fås med gravyr och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Dom allra vanligaste gravyrpresenter är dock troligen glas – alla möjliga typer av glas.

Glas för champagne, vin, öl, vatten – ja det mesta man kan tänka sig. Även karaffer blir fina med en personlig gravyr i form av till exempel en text eller en bild. Andra presenttips är:

  • Muggar
  • Ljuslyktor
  • Smycken

Har du tänkt att ge bort en gravyrpresent till någon – kanske en person som fyller jämnt, ett par som ska gifta sig eller kanske till någon som tar studenten? Då funderar du kanske på vad som ska graveras. Och även här är det bara fantasin som sätter gränserna och för den som inte kommer på något funkar alltid namn och datum. Ett fint tecken eller varför inte ett foto är ett annat tips, och ett personligt ett skojigt citat ett annat.