Ny produkt inom personliga varor

Satisfyer pro 2 next generation är en mycket populär lufttrycksvibrator som skapar stimulans på klitoris på ett helt unikt sätt. Lär dig mer om vibratorn.

Stimulans sker med Airpulse-tekniken

Företaget Satisfyer har en egen utvecklad teknik som bland annat används i Satisfyer pro 2 next generation. Tekniken heter Satisfyer Airpulse och innebär att tryckvågor samt vacuum skapar en skön stimulans på klitoris. Detta därmed utan att fysisk beröring behöver ske.

Stimulansnivåer

Satisfyer pro 2 next generation kan användas på 11 olika stimulansnivåer, eller intensitetsnivåer. Det är även enkelt att navigera mellan dessa nivåer med hjälp av de två knappar som finns på produkten.

Munstycke av silikon

Det är munstycket som är grunden för den stimulans som skapas. Detta munstycke är tillverkat av silikon vilket skapar en len och mjuk känsla. Ännu en fördel med att det är silikon som material är den enkla vägen att rengöra munstycket. Det är medicinskt tillverkat vilket innebär att det ställs höga krav på kvalité och hygien.

Används med vattenbaserade glidmedel

Om glidmedel önskas ska enbart vattenbaserade produkter användas. Detta utifrån att andra medel eventuellt kan påverka silikonet.

Uppladdat på 1,5 timme

Satisfyer pro 2 next generation laddas enkelt upp med magnetisk USB-laddare. Vid köp ingår laddaren men inte adaptern som sätts i vägguttaget. Denna adapter är däremot samma som används vid laddning av mobiler. När produkten levereras krävs däremot en laddning på 8 timmar inför första tillfället. Därefter gäller alltså 1,5 timme.

Vattentät

En uppskattad detalj är att Satisfyer pro 2 next generation kan användas i duschen eller i badet. Detta tack vare att den är helt vattentät. Detta underlättar därmed självklart även rengöringsprocessen.

Kan upplevas ”plastig”

I ett omdöme om Satisfyer pro 2 next generation nämns att en nackdel med produkten är att den eventuellt kan upplevas lite plastig. Detta utifrån att handtaget är av plast och att den därmed kan kännas som en budgetmodell. De två andra nackdelarna som lyftes fram i samma recension var:

  • Lite högre ljudnivå än önskat
  • Den långa laddningstiden vid leverans

Mer fakta om Satisfyer pro 2 next generation?

På Youtube finns flera videoklipp med både produktpresentation och recension av Satisfyer pro 2 next generation. Vissa av dessa kan däremot vara spärrade och enbart tillgängliga som ”vuxetmaterial”.