På jakt efter kontor i Stockholm?

På jakt efter kontor i Stockholm?

Du som letar kontor i Stockholm bör veta vad du söker när det gäller storlek, pris, läge/område samt vilka egenskaper kontoret måste ha. När du vet detta finns det mänger med sajter på nätet som hjälper dig att hitta rätt i lokaldjungeln och du slipper ödsla massa tid när du letar efter nytt kontor i Stockholm.

Att hitta ett kontor i Stockholm är inte det enklaste. Många som är vana vid hetsiga mäklare som vill sälja lägenheter tror att det ska vara en lätt match att hitta kontor i Stockholm men faktum är att så ofta inte är fallet. Intresset för att hitta hyresgäster till ett kontor är ofta svalt och du som letar efter kontor i Stockholm måste lägga ner mycket tid och energi för att hitta rätt. Däremot finns det ett gäng aktörer online som hjälper dig som letar efter kontor i Stockholm. Om du googlar kontor Stockholm så kommer du att hitta sajter där du kan ställa in dina sökningar så att du hittar lokaler som matchar dina behov.

Ställ in rätt parametrar när du söker kontor i Stockholm

I Stockholm är saker som hyra och närhet till kommunaltrafik ofta viktiga faktorer när man letar efter kontor i Stockholm. Men hjälp av sajter online kan du söka efter kontor i Stockholm filtrerat på kontorshyra och hur långt det är till till exempel tunnelbanan. En ytterligare faktor som det är bra att ha koll på är hur stort kontor du behöver. Priset sorteras ofta efter antal tusen per kvadratmeter och år. Andra faktorer som kan vara viktiga när ni letar kontor i Stockholm är om lokalen behöver vara handikappanpassad eller inte, om det måste finnas saker som gemensamt kök, badrum, duschrum etc. Behöver ni ett mötesrum eller ett showroom? Någon annan typ av representativt utrymme där ni kan hålla möten eller mingel? Vilket skick ska ert kontor i Stockholm vara i? Vill ni sitta i en sekelskiftsbyggnad eller i en modernt komplex? Ska ert kontor i Stockholm vara i city eller går det bra med en bit från Stockholm? Allt detta är faktorer som avgör vilket typ av kontor ni kan hitta i Stockholm.