Fördelar med www.teknikhallen.se

Alla E-butiker har sina unika fördelar. Det kan exempelvis handla om extremt kompetent kundtjänst, snabb leverans, låga priser eller mycket stort utbud. På www.teknikhallen.se presenterar företaget de fördelar som de själva anser är deras största styrkor.

Snabb leverans – Ibland inom 24 timmar

Beställningar som läggs på www.teknikhallen.se före klockan 16:00, på vardagar, kommer att hanteras av personalen så att de skickas iväg samma dag. Beroende på postgången tar det sedan olika lång tid innan breven är utdelade. Men det kan, i alla fall i teorin, innebära att en beställning som lades under eftermiddagen levereras under kommande arbetsdag.

299 kr för att nå fraktfritt via www.teknikhallen.se

Om en kund lägger en order på minst 299 kr inklusive moms kommer ingen fraktkostnad att tas ut. Detta förutsätter däremot att det är så små produkter som beställs att dessa kan skickas i brev. De allra flesta leveransen kan nämligen skickas via brev eftersom skal, laddare, hörlurar och många andra tillbehör bara är någon centimeter tjock. En fördel är därmed både att fraktpriset kan hållas nere samt att leveransen kommer ända hem till hemmet.

Öppet köp – men tänk på att…

Alla inköp har 30 dagars Öppet Köp. Det innebär alltså att produkterna kan skickas tillbaka till företaget och pengarna betalas tillbaka inom denna tid. Men för att kunna utnyttja Öppet Köp krävs att:

  • 30 Dagar – Öppet Köp gäller i maximalt 30 dagar
  • Oanvänt skick – Produkten får testas förutsatt att kvalitén kvarstå som ”oanvänt skick”.
  • Förpackning – Utöver produkt ska även förpackningen skickas tillbaka. Den får självklart ha öppnats men så liten skada som möjligt ska ha skapats på förpackningen.
  • Gäller ej vissa produkter – Vissa produktgrupper omfattas inte av Öppet Köp och vissa får inte bytas om de använts. Exempelvis får inte hygienprodukter bytas och om in-ear hörlurar eller ett USB-minne används förvinner denna rättighet.

Låga priser

Teknikhallen har ett lager på över 15 000 artiklar vilket alltså även innebär att de gör mycket stora inköp från sina leverantörer. På detta sätt kan både pris och frakt hållas lågt.

Disclaimer: Texten ska ej uppfattas som reklam för www.teknikhallen.se och dess verksamhet. Det är en generell text för att påvisa hur viktigt det är att företag i branschen ”sticker ut” med unika fördelar mot dess konkurrenter. För aktuella villkor – Se www.teknikhallen.se